Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διδάκτωρ Λογοτεχνίας ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης με Χρυσό Μετάλλιο από την Παγκόσμια Ακαδημία Τεχνών & Πολιτισμού

Τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο του Προέδρου της Παγκόσμιας Ακαδημίας Τεχνών και Πολιτισμού (World Academy of Arts and Culture) στο 27ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών (WCP/WAAC) από τον Κυβερνήτη της πολιτείας Tamil Nadu στην Ινδία

Νέα σημαντική διεθνής διάκριση για τον ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, Ιατρό ειδικό Παθολόγο από τη Λάρισα .

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2007 ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ Λογοτεχνίας από την Παγκόσμια Ακαδημία Τεχνών και Πολιτισμού - World Academy of Arts and Culture (υπό την αιγίδα της UNESCO) και βραβεύτηκε με το Χρυσό Μετάλλιο του Προέδρου της, στα πλαίσια του 27ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ποιητών που πραγματοποιήθηκε (31 Αυγούστου-7 Σεπτεμβρίου 2007) στην πόλη Chennai (πρώην Madras) της Ινδίας.

Ο Κυβερνήτης της πολιτείας Tamil Nadu της Ινδίας κ. Surjit Singh Barnala, σε επίσημη τελετή παρουσία επισήμων (μεταξύ των οποίων ο πρώην Πρόεδρος της Ινδίας κ. A.P.J. Abdul Kalam) και σημαντικών ποιητών από όλο τον κόσμο, του απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο του Προέδρου της Παγκόσμιας Ακαδημίας Τεχνών και Πολιτισμού (WAAC), ενώ ο Πρόεδρος της WAAC κ. Justice S. Mohan του απένειμε τιμητικό δίπλωμα ανακηρύσσοντας το Δημήτρη Κρανιώτη Διδάκτορα Λογοτεχνίας (Litt. D.).

Να σημειωθεί ότι η Παγκόσμια Ακαδημία Πολιτισμού και Τεχνών (υπό την αιγίδα της UNESCO) ιδρύθηκε το 1985 από μέλη της Παγκόσμιας Ένωσης Τιμημένων Ποιητών και διοργανώνει κάθε χρόνο το δικό της Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών (World Congress of Poets), το οποίο μάλιστα πραγματοποίησε στην Ελλάδα το 1985 (στην Κέρκυρα) και το 2000 (στην Θεσσαλονίκη).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σχετικά liks: http://newstodaynet.com/04sep/rf13.htm
http://www.hindu.com/2007/09/04/stories/2007090460820900.htm
http://www.hindu.com/2007/09/04/stories/2007090454650500.htm
http://www.nrilinks.com/news/n/3/64820.aspx
http://www.kosmoslarissa.gr/userfiles/20092007/09.pdf


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές