Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιήματα σε διεθνή περιοδικά (12)


"THE WORLD POETS QUARTERLY" (Κίνα):

Το περιοδικό "The World Poets Quarterly" είναι ένα έγκυρο διεθνές λογοτεχνικό περιοδικό που εκδίδεται στην Κίνα.

Στο τεύχος του Vol. 46 (Μάιος 2007) δημοσίευσε στη σελίδα 10 το ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη "Νοητή γραμμή" (στην αγγλική μετάφρασή του) .
Το ποίημα που δημοσιεύθηκε είναι από την ομώνυμη ποιητική συλλογή του "Νοητή Γραμμή" (Λάρισα, 2005).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σχόλια

Ο χρήστης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΔΗΣ είπε…
Θαυμάζω και ζηλεύω ταυτόχρονα για την πλατιά αναγνώριση του κοινού. Θα ήθελα ένα-δυό ποιήματα, αν είναι δυνατό, να δημοσιευτούν στο μπλοκ σου. Γράφω κι εγώ ορισμένες φορές και ίσως με προσανατολίσουν σε κάποιο "άγνωστο", μα λείαν ποθητό, τόπο τα ποιήματα σου, τα ένα-δυό έστω.

Ευχαριστώ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές