Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιήματα σε διεθνή περιοδικά (12)


"THE WORLD POETS QUARTERLY" (Κίνα):

Το περιοδικό "The World Poets Quarterly" είναι ένα έγκυρο διεθνές λογοτεχνικό περιοδικό που εκδίδεται στην Κίνα.

Στο τεύχος του Vol. 46 (Μάιος 2007) δημοσίευσε στη σελίδα 10 το ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη "Νοητή γραμμή" (στην αγγλική μετάφρασή του) .
Το ποίημα που δημοσιεύθηκε είναι από την ομώνυμη ποιητική συλλογή του "Νοητή Γραμμή" (Λάρισα, 2005).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σχόλια

Ο χρήστης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΔΗΣ είπε…
Θαυμάζω και ζηλεύω ταυτόχρονα για την πλατιά αναγνώριση του κοινού. Θα ήθελα ένα-δυό ποιήματα, αν είναι δυνατό, να δημοσιευτούν στο μπλοκ σου. Γράφω κι εγώ ορισμένες φορές και ίσως με προσανατολίσουν σε κάποιο "άγνωστο", μα λείαν ποθητό, τόπο τα ποιήματα σου, τα ένα-δυό έστω.

Ευχαριστώ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Foglie vocali" [Φύλλα φωνήεντα] στην Ιταλία: το νέο βιβλίο του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε στην Ιταλία η νέα ποιητική συλλογή του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη "Foglie vocali" (Φύλλα φωνήεντα) από τις εκδόσεις "PluriversumEdizioni" με ποιήματά του μεταφρασμένα στα ιταλικά.


Το βιβλίο επιμελήθηκε ο εκδότης Antonio Di Bartolomeo, τη μετάφραση των ποιημάτων από τα γαλλικά στα ιταλικά έκανε η Anna Capella και τον πρόλογο έγραψε ο Marino Monti.


Το βιβλίο του Δημήτρη Π. Κρανιώτη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 15 Δεκεμβρίου 2017 σε εκδήλωση του εκδοτικού οίκου στην πόλη Ferrara (Φερράρα) της Ιταλίας. Πρόκειται για την 8η ποιητική συλλογή που εξέδωσε ο Λαρισαίος ποιητής και συνολικά το 9ο βιβλίο του σε Ελλάδα κι εξωτερικό (καθώς εξέδωσε και μια αγγλόφωνη ποιητική ανθολογία το 2011).Το νέο βιβλίο "Foglie vocali" tου Δημ. Π. Κρανιώτη στην επίσημη ιστοσελίδα των εκδόσεων "Pluriversum Edizioni": http://www.pluriversumedizioni.it/prodotto/foglie-vocali/