Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ακαδημαϊκός στην Ιταλία ο Δημήτρης Π. ΚρανιώτηςAνακηρύχθηκε Ακαδημαϊκός από την Διεθνή Ακαδημία Micenei (Accademia Internazionale dei Micenei) στην πόλη Reggio Calabria της Ιταλίας

Νέα σημαντική διάκριση για τον ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ιατρό ειδικό παθολόγο από τη Λάρισα.

Η Διεθνής Ακαδημία Καλών Τεχνών, Γραμμάτων κι Επιστημών Micenei (Accademia Internazionale dei Micenei) της Ιταλίας τον ανακήρυξε στις 7 Απριλίου 2008 Ακαδημαϊκό (Accademico di Classe), στον τομέα των Γραμμάτων και την κατηγορία της Ποίησης, μετά από εισήγησή του Προέδρου της Michele Alemanno.


ΣΧΕΤΙΚΟ LINK:

Ο επίσημος δικτυακός τόπος της Accademia Internazionale dei Micenei της Ιταλίας: http://www.micenei.it/

http://www.micenei.it/Poesie_X_1_notte(g).htm#KraniotisΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές