Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο ιστολόγιο "Τέρα Άμου" ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης


"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΤΕΡΑ ΑΜΟΥ" (Ελλάδα)


Μετά από την τιμητική πρόσκληση του συγγραφέα Νίκου Διακογιάννη ο γιατρός και ποιητής Δημήτρης Π. Κρανιώτης από τη Λάρισα παρουσιάστηκε στις 23 Ιουλίου 2008 στο ιστολόγιο του Έλληνα συγγραφέα "Ελληνική Λογοτεχνία - Τέρα Άμου" στη σειρά "Καλοκαίρι, έτσι έμαθα να σου μιλώ" συμμετέχοντας με το ποίημά του "Καλοκαιριού θύμησες".

Να σημειωθεί ότι για την ίδια σειρά του ιστολογίου με θέμα το καλοκαίρι έγραψαν κι άλλοι γνωστοί λογοτέχνες όπως η Λένα Μαντά, ο Αλέξης Σταμάτης, η Μάρω Βαμβουνάκη, ο Δημήτρης Βαρβαρήγος, η Ελένη Γκίκα, η Βικτώρια Μακρή, η Ιουστίνη Φραγκούλη, η Κατερίνα Καριζώνη, η Λίτσα Καραμπίνη, ο Μιχάλης Κοκκινάρης, ο Ιωάννης Τσιουράκης, η Μαρία Τζιρίτα, ο Δημήτρης Καραβασίλης, η Σοφία Κουβανίδου, η Γιώτα Φώτου, κ.ά.
Η παρουσίαση του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στην "Τέρα Άμου": http://tera-amou.pblogs.gr/2008/06/kalokairi-etsi-ematha-na-soy-milw-17.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές