Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Κόσμος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΟΣΜΟΣ" ΛΑΡΙΣΑΣ


http://www.kosmoslarissa.gr/

Συνέντευξη με το γιατρό και ποιητή από τη Λάρισα Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη Ντίνα Σδράλλη δημοσίευσε η καθημερινή εφημερίδα "Κόσμος" της Λάρισας στις 23 Φεβρουρίου 2009. Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας προβλήθηκε η συνέντευξη με τίτλο "Δημήτρης Κρανιώτης: Μπορούμε περισσότερα στον πολιτισμό".

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην 6η σελίδα με τίτλο: "7 Ερωτήσεις στον Δημήτρη Κρανιώτη: Αισθητή η παρουσία της Λάρισας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι" και υπέρτιτλο:"Πιστεύω στην ελεύθερη δημοσιογραφία των πολιτών".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές