Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δηλώσεις στην τηλεόραση του Δημήτρη Π. Κρανιώτη


Ο Λαρισαίος γιατρός και ποιητής Δημήτρης Π. Κρανιώτης έκανε δηλώσεις στα Δελτία Ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών της Κεντρικής Ελλάδας για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών (World Congress of Poets) το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2011 για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Λάρισα, μετά την εκλογή του ως Προέδρου του 22ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών από την Παγκόσμια Ένωση Τιμημένων Ποιητών UPLI (United Poets Laureate International) το 2007 στις Η.Π.Α..

Το Σάββατο 30 Μαϊου 2009 μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Θεσσαλία TV της Κεντρικής Ελλάδας.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Την Κυριακή 31 Μαϊου 2009 μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού Astra TV της Κεντρικής Ελλάδας.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές