Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρουσίαση στην Αθήνα του ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη


Παρουσίαση της ποίησης του Δημήτρη Π. Κρανιώτη από το συγγραφέα Δημήτρη Βαρβαρήγο το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010 στο Βιβλιοπωλείο "Ρήγας" των εκδόσεων "Ρέω" στην Αθήνα
Ο ποιητής Δημ. Π. Κρανιώτης & ο συγγραφέας Δημ. Βαρβαρήγος

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου "Ρήγας" και των εκδόσεων "Ρέω", ο συγγραφέας Δημήτρης Βαρβαρήγος παρουσίασε τον ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ιατρό ειδικό παθολόγο, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 12.00 στο Βιβλιοπωλείο "Ρήγας" (Σόλωνος 99-Αθήνα).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος των εκδόσεων "Ρέω" Κώστας Θεοδωρήμπασης, ο ποιητής & συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος, η ποιήτρια Λένια Χριστοφόρου, η ποιήτρια Γεωργία Παπαμιχαήλ, ο ποιητής Αντώνης Θ. Παπαδόπουλος, ο ποιητής Γιάννης Κυριακάκος, κ.ά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Foglie vocali" [Φύλλα φωνήεντα] στην Ιταλία: το νέο βιβλίο του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε στην Ιταλία η νέα ποιητική συλλογή του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη "Foglie vocali" (Φύλλα φωνήεντα) από τις εκδόσεις "PluriversumEdizioni" με ποιήματά του μεταφρασμένα στα ιταλικά.


Το βιβλίο επιμελήθηκε ο εκδότης Antonio Di Bartolomeo, τη μετάφραση των ποιημάτων από τα γαλλικά στα ιταλικά έκανε η Anna Capella και τον πρόλογο έγραψε ο Marino Monti.


Το βιβλίο του Δημήτρη Π. Κρανιώτη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 15 Δεκεμβρίου 2017 σε εκδήλωση του εκδοτικού οίκου στην πόλη Ferrara (Φερράρα) της Ιταλίας. Πρόκειται για την 8η ποιητική συλλογή που εξέδωσε ο Λαρισαίος ποιητής και συνολικά το 9ο βιβλίο του σε Ελλάδα κι εξωτερικό (καθώς εξέδωσε και μια αγγλόφωνη ποιητική ανθολογία το 2011).Το νέο βιβλίο "Foglie vocali" tου Δημ. Π. Κρανιώτη στην επίσημη ιστοσελίδα των εκδόσεων "Pluriversum Edizioni": http://www.pluriversumedizioni.it/prodotto/foglie-vocali/