Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας ο Δημήτρης Π. ΚρανιώτηςΜετά τις εκλογές της 1ης Ιουνίου 2008, συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας "Ο Ιπποκράτης". Για το αξίωμα του Αντιπροέδρου ψηφίσθηκε για την επόμενη τριετία ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης, ιατρός ειδικός Παθολόγος.


Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Κρανιώτης Δημήτριος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
Μέρας Μιχαήλ
ΤΑΜΙΑΣ:
Πινακάς Βασίλειος
ΜΕΛΗ:
Ζαχαρούλης Δημήτριος
Σιώκα Αθηνά
Κέλλας Χρήστος
Τσιτσιρίκη-Καραμήτσου Δωροθέα
Πράπας Ιωάννης
Καραγεώργος Λάμπρος
Αλεξανδρίδης Ηλίας
Αμάρι Σάμερ-Αθανάσιος
Λαμπρούλης Γεώργιος


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
Η επίσημη ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας: http://www.isli.gr/isli/pages/ds.htm
Εφημερίδα "Ελευθερία" Λάρισας (Άρθρο "Vice president"): http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=378&pid=8&CategoryID=8
Εφημερίδα "Κόσμος" Λάρισας: http://www.kosmoslarissa.gr/userfiles/11072008/03.pdf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Foglie vocali" [Φύλλα φωνήεντα] στην Ιταλία: το νέο βιβλίο του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε στην Ιταλία η νέα ποιητική συλλογή του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη "Foglie vocali" (Φύλλα φωνήεντα) από τις εκδόσεις "PluriversumEdizioni" με ποιήματά του μεταφρασμένα στα ιταλικά.


Το βιβλίο επιμελήθηκε ο εκδότης Antonio Di Bartolomeo, τη μετάφραση των ποιημάτων από τα γαλλικά στα ιταλικά έκανε η Anna Capella και τον πρόλογο έγραψε ο Marino Monti.


Το βιβλίο του Δημήτρη Π. Κρανιώτη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 15 Δεκεμβρίου 2017 σε εκδήλωση του εκδοτικού οίκου στην πόλη Ferrara (Φερράρα) της Ιταλίας. Πρόκειται για την 8η ποιητική συλλογή που εξέδωσε ο Λαρισαίος ποιητής και συνολικά το 9ο βιβλίο του σε Ελλάδα κι εξωτερικό (καθώς εξέδωσε και μια αγγλόφωνη ποιητική ανθολογία το 2011).Το νέο βιβλίο "Foglie vocali" tου Δημ. Π. Κρανιώτη στην επίσημη ιστοσελίδα των εκδόσεων "Pluriversum Edizioni": http://www.pluriversumedizioni.it/prodotto/foglie-vocali/