Στο Λονδίνο η ποίηση του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Τα ποιήματα "Νοητή Γραμμή"¨και "Ιδανικά" του Λαρισαίου ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο Kings Place Festival 2009 του Λονδίνου όπου παρουσιάζονται από το British Council και τον οργανισμό Poet in the City στα πλαίσια του "Words Converge" επιλεγμένα κείμενα 24 ποιητών από 5 χώρες.
Το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) και ο οργανισμός «Poet in the City» του Λονδίνου παρουσιάζουν στη βρετανική πρωτεύουσα στα πλαίσια του «Kings Place Festival 2009» του Λονδίνου το «Words Converge», μια πρωτότυπη εγκατάσταση ψηφιακής τέχνης που λειτουργεί ως εικονική βιβλιοθήκη με επιλεγμένα κείμενα ποιητών από 5 χώρες (Μεγ. Βρετανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ρουμανία, Γεωργία), μεταξύ των οποίων τα ποιήματα «Νοητή Γραμμή» και «Ιδανικά» του Λαρισαίου ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη.
Μια σημαντική διάκριση για το Λαρισαίο ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ιατρό ειδικό παθολόγο, ακαδημαϊκό και Πρόεδρο του 22ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών (Λάρισα 2011), ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στους 24 ποιητές που παρουσιάζονται στο Kings Place του Λονδίνου από 2 έως 13 Σεπτεμβρίου 2009.


Σχετικό βίντεο:

Σχετικά Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια: