Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο Λονδίνο η ποίηση του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Τα ποιήματα "Νοητή Γραμμή"¨και "Ιδανικά" του Λαρισαίου ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο Kings Place Festival 2009 του Λονδίνου όπου παρουσιάζονται από το British Council και τον οργανισμό Poet in the City στα πλαίσια του "Words Converge" επιλεγμένα κείμενα 24 ποιητών από 5 χώρες.
Το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) και ο οργανισμός «Poet in the City» του Λονδίνου παρουσιάζουν στη βρετανική πρωτεύουσα στα πλαίσια του «Kings Place Festival 2009» του Λονδίνου το «Words Converge», μια πρωτότυπη εγκατάσταση ψηφιακής τέχνης που λειτουργεί ως εικονική βιβλιοθήκη με επιλεγμένα κείμενα ποιητών από 5 χώρες (Μεγ. Βρετανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ρουμανία, Γεωργία), μεταξύ των οποίων τα ποιήματα «Νοητή Γραμμή» και «Ιδανικά» του Λαρισαίου ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη.
Μια σημαντική διάκριση για το Λαρισαίο ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ιατρό ειδικό παθολόγο, ακαδημαϊκό και Πρόεδρο του 22ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών (Λάρισα 2011), ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στους 24 ποιητές που παρουσιάζονται στο Kings Place του Λονδίνου από 2 έως 13 Σεπτεμβρίου 2009.


Σχετικό βίντεο:

Σχετικά Links:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές