Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιήματα σε διεθνή περιοδικά (8)

"CLOVOTO DNES" (Βουλγαρία):


Το βουλγάρικο περιοδικό "Clovoto Dnes" είναι η επίσημη εφημερίδα της Ένωσης Βουλγάρων Συγγραφέων. Στο 29ο φύλλο της 11ης Οκτωβρίου 2007 (No 538) δημοσίευσε στην 3η σελίδα αφιέρωμα στον ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, δημοσιεύοντας τα ποιήματά του "Νοητή γραμμή", "Σας μιλώ", "Κανόνες και οράματα" και "Το τέλος", από την ποιητική συλλογή του "Νοητή Γραμμή" (Λάρισα 2005) μεταφρασμένα στα βουλγάρικα από την Silva Hacherian. Η μετάφραση των ποιημάτων έγινε με πρωτοβουλία της Ακαδημίας για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό Orpheeva Lirα της Σόφιας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές