Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας τίμησε τον Δημήτρη Π. Κρανιώτη


Του απένειμε τιμητική πλακέτα για τις διεθνείς του διακρίσεις στην Ποίηση

Στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας η Ένωση Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας (Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ.) τίμησε τον ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, Ιατρό ειδικό Παθολόγο από τη Λάρισα, για τις διεθνείς διακρίσεις του στην Ποίηση, μεταξύ των οποίων η ανακήρυξή του στις Η.Π.Α. από την Παγκόσμια Ένωση Τιμημένων Ποιητών (UPLI) ως Προέδρου του Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2011, η ανακήρυξή του στην Ινδία από την Παγκόσμια Ακαδημία Τεχνών και Πολιτισμού (WAAC) υπό την αιγίδα της UNESCO ως Διδάκτορα Λογοτεχνίας (Litt.D.) και η ανακοίνωση στη Ρουμανία από τη Διεθνή Ακαδημία Orient Occident της υποψηφιότητάς του για το "Μεγάλο Βαλκανικό Βραβείο Ποίησης" για το 2007.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασης του 7ου τόμου του ετήσιου περιοδικού "Πνευματική Λάρισα" της Ε.ΛΟ.ΣΥ.Λ., την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007, η Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας Δήμητρα Μπαρδάνη κάλεσε την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων Ελένη Ξυνοπούλου, η οποία απένειμε την Τιμητική Πλακέτα στο Λαρισαίο ποιητή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές