Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρουσιάστηκε στη Λάρισα με επιτυχία η ποιητική συλλογή "Ενδόγραμμα" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία η ποιητική συλλογή "Ενδόγραμμα" του Λαρισαίου ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ιατρού ειδικού παθολόγου, μέλους της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κι αντιπροέδρου της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 20.00 μ.μ. και τίμησε με την παρουσία του τον βραβευμένο ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ο οποίος ως Πρόεδρος του 22ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών, εκλεγμένος στις Η.Π.Α. από τη Διεθνή Ένωση Τιμημένων Ποιητών U.P.L.I., θα διοργανώσει στη Λάρισα από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2011 (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) το σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός.
Σχετικά links:
Εφημερίδα "Ελευθερία" Λάρισας
Artfools
VivlioLatreia
Θεσσαλικά Νέα
Εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυκας" Λάρισας (σελ. 16)
Εφημερίδα "Ελευθερία" Λάρισας (σελ. 7)
Εθνικό Κέντρο Βιβλίου
Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα
Εφημερίδα "Κόσμος" Λάρισας
CaptainBook
Λογοτεχνικά Επίκαιρα
Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας
Εφημερίδα "Ελευθερία" Λάρισας
Εφημερίδα "Ημερήσιος Κήρυκας" Λάρισας (σελ. 17)
Εφημερίδα "Κόσμος" Λάρισας
Εφημερίδα "Ελευθερία" Λάρισας (σελ. 7)
Εφημερίδα "Ελευθερία" Λάρισας (σελ. 6)
Ιστολόγιο για την Ποίηση και την Εκπαίδευση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Foglie vocali" [Φύλλα φωνήεντα] στην Ιταλία: το νέο βιβλίο του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε στην Ιταλία η νέα ποιητική συλλογή του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη "Foglie vocali" (Φύλλα φωνήεντα) από τις εκδόσεις "PluriversumEdizioni" με ποιήματά του μεταφρασμένα στα ιταλικά.


Το βιβλίο επιμελήθηκε ο εκδότης Antonio Di Bartolomeo, τη μετάφραση των ποιημάτων από τα γαλλικά στα ιταλικά έκανε η Anna Capella και τον πρόλογο έγραψε ο Marino Monti.


Το βιβλίο του Δημήτρη Π. Κρανιώτη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 15 Δεκεμβρίου 2017 σε εκδήλωση του εκδοτικού οίκου στην πόλη Ferrara (Φερράρα) της Ιταλίας. Πρόκειται για την 8η ποιητική συλλογή που εξέδωσε ο Λαρισαίος ποιητής και συνολικά το 9ο βιβλίο του σε Ελλάδα κι εξωτερικό (καθώς εξέδωσε και μια αγγλόφωνη ποιητική ανθολογία το 2011).Το νέο βιβλίο "Foglie vocali" tου Δημ. Π. Κρανιώτη στην επίσημη ιστοσελίδα των εκδόσεων "Pluriversum Edizioni": http://www.pluriversumedizioni.it/prodotto/foglie-vocali/