Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Δήμος Ευρυμενών απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην Ποίηση απένειμε στον ποιητή και γιατρό Δημήτρη Π. Κρανιώτη ο Δήμος Ευρυμενών (Λάρισας), μετά από απόφαση του Δημοτικού Συβουλίου.

Η απονομή έγινε από το Δήμαρχο Ευρυμενών Δημήτρη Τσιτσέ το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 στην τελετή έναρξης της 19ης Γιορτής Κάστανου στην Καρίτσα Λάρισας.
Ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης κατάγεται από το Στόμιο, έδρα του Δήμου Ευρυμενών, όπου μεγάλωσε κι έζησε μέχρι την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο.

Σχόλια

Ο χρήστης proximeety.gr είπε…
Κανένα ποίημα δεν γράφηκε ποτέ με μελάνι, που δεν ήταν ποτισμένο με συναίσθημα...catedual

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές