Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Α' Βραβείο Ποίησης στον Δημήτρη Π. Κρανιώτη στα "Σικελιανά 2010" της Σαλαμίνας

Στο πλαίσιο του 26ου Πανελλήνιου Συμποσίου Ποίησης & Πεζογραφίας της Σαλαμίνας ο Λαρισαίος ποιητής και γιατρός Δημήτρης Π. Κρανιώτης βραβεύτηκε για το βιβλίο του "Ενδόγραμμα" (ως ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς) και για το ποίημά του "Τα "εγώ" της συγνώμης" (Α' Βραβείο Ποίησης Ανομοιοκατάληκτου Στίχου, στον 26ο Διαγωνισμό Λόγου και Τέχνης «Σικελιανά 2010»).

Το 26ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ποίησης & Πεζογραφίας πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2010 στη Σαλαμίνα από τον διεθνή πολιτιστικό οργανισμό "Το Καφενείο των Ιδεών", με τη συνεργασία του Δήμου Σαλαμίνας, του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, της Διεθνούς Ένωσης Συγγραφέων (IWA) και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Σχόλια

Ο χρήστης Γυναικα μονη ψαχνει είπε…
Ενα ποίημα ισοδυναμεί με μια φωτια που ενω καίει τα πάντα μέσα στην ψυχή του ποιητή , οι φλόγες της συχνα μεταμορφώνονται σε χάδι, στην ψυχή αυτών που έχουν την τύχη να τα διαβάσουν...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές