Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αριστείο Τιμής στον Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποίησης

==> ο Πρόεδρος των "Αργοναυτών" Ηλίας Φυτιλής (αριστερά) και ο ποιητής Δημ. Π. Κρανιώτης

.

Η μη κυβερνητική οργάνωση για τον πολιτισμό «Αργοναύτες» της Θεσσαλονίκης και η κριτική επιτροπή του 6ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ποίησης αποφάσισαν να τιμήσουν με την ανώτερη διάκριση του «Αριστείου Τιμής», τον ποιητή και γιατρό Δημήτρη Π. Κρανιώτη για την συνολική προσφορά του στα Γράμματα.
Το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποίησης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο» της Λάρισας. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν ποιητές απ' όλη την Ελλάδα (Λάρισα, Ιωάννινα, Αθήνα, Χανιά, Άρτα, Τιθορέα, Ηγουμενίτσα, Λαμία, Αλιβέρι, Πτολεμαϊδα, Τρίκαλα, Ελασσόνα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Άμφισσα, Γρεβενά, Θάσο, κ.ά.).

==> Ποιητές που συμμετείχαν στο φεστιβάλ κατά την ξενάγησή τους στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Λάρισας Κατερίνα Ζιαζιά-Σουφλιά (δεξιά)

.

Διοργανωτές του φεστιβάλ η μη κυβερνητική οργάνωση για τον πολιτισμό «Αργοναύτες» της Θεσσαλονίκης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Νεολαίας και Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

Ποιήματα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Στάχτες"

Επτά ανέκδοτα ποιήματα του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκαν στο διαδικτυακό λογοτεχνικό περιοδικό "Στάχτες" (Ο Λόγος στο διαδίκτυο).

  Πρόκειται για τα ποιήματα: "Λευκή Μαρμαρυγή", "Ψευδώνυμη Φυγή", "Υψικάμινος", "Άλλη Γοητεία", "Αλφαβητάρι", "Γυμνά Διηγήματα", "Απωλέσθην".

  Το σχετικό link:http://staxtes.com/2003/?p=1695