Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώτο σε ψήφους στο Διαγωνισμό Ποίησης για την Ειρήνη του ΟΗΕ το ποίημα "Ψευδαιθήσεις" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη


 
   Πρώτο σε ψήφους ανακηρύχθηκε το ποίημα “Ψευδαισθήσεις” (“Illusions”) του Λαρισαίου ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη στον Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης για την Ειρήνη “Poetry for Peace” του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών τον Οκτώβριο 2011 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ειρήνης.


   Κατά την online ψηφοφορία το ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη έλαβε 16600 ψήφους. Στο Διεθνή Διαγωνισμό Ποίησης για την Ειρήνη του ΟΗΕ έλαβαν μέρος 712 ποιητές (με 741 ποιήματα) από διάφορες χώρες του κόσμου. 


   Το ποίημα "Ψευδαισθήσεις" (Illusions) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".




Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές