Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βραβεύτηκε με το Χρυσό Μετάλλιο "Dove in Peace" της Αυστραλίας o ποιητής Δημήτρης Π. Κρανιώτης


    Με το Χρυσό Μετάλλιο «Dove in Peace» ("Poetry Day Australia") της Αυστραλίας βραβεύτηκε ο Λαρισαίος ποιητής και γιατρός Δημήτρης Π. Κρανιώτης.

 Το μετάλλιο απονεμήθηκε στο Δημήτρη Π. Κρανιώτη από την Αυστραλέζα ποιήτρια Joy Beaudette Cripps, Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Τιμημένων Ποιητών (United Poets Laureate International), η οποία καθιέρωσε το βραβείο «Dove in Peace» στην Αυστραλία.

   Η απονομή του μεταλλίου έγινε στις 3 Ιουλίου 2011, στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 22ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών στη Λάρισα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Αναλυτικόν"

Το ανέκδοτο ποίημα "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο λογοτεχνικό περιοδικό "Αναλυτικόν".
Το σχετικό link:http://analyticon.gr/dimiourgiki-grafi/dimitris-p-kraniotis-gravata-dimosias-edous/

Ποίημα του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στο περιοδικό "Σοδειά"

Το ανέκδοτο ποίημα "Υψικάμινος" του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη δημοσιεύθηκε στο 15ο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού "Σοδειά(Τρίμηνη Περιοδική Συγκομιδή Γραμμάτων και Τεχνών). 


Διαβάστε το 15ο τεύχος (Μάρτιος-Μάιος 2013) του περιοδικού με το ποίημα "Υψικάμινος" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη στη σελίδα 29 στο link:  "Σοδειά"

Σχετικό link στην ιστοσελίδα του περιοδικού: Σοδειά

"Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς": προδημοσίευση (e-book) του Δημήτρη Π. Κρανιώτη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου η προδημοσίευση 15 ανέκδοτων ποιημάτων από τη νέα ποιητική συλλογή "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς"του Λαρισαίου ποιητή και γιατρού Δημήτρη Π. Κρανιώτη που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Διαβάστε ελεύθερα το e-book  "Γραβάτα Δημοσίας Αιδούς" του Δημήτρη Π. Κρανιώτη σε επιμέλεια Γιώργου Πολυμενάκου από το "Texni.org": http://texni.net/literature/item/87-gravata-dimosias-aidoys 
Σχετικά links: Ιδεόστατο Biblioasi Λογοτεχνικές και Εκπαιδευτικές Αναφορές